Ortodontik tedavi için doğru tercih

Ortodontik tedavi için doğru tercih

Bir yetişkin olarak ortodonti tedavisi düşünürken, gülüşünüz için doğru uygulayıcıyı seçtiğinizden emin olmak istersiniz. Uzman ortodontist lerin yanı sıra, temel ortodontik tedavi sunan birçok diş hekimi vardır. Bu sayede kimlerin daha iyi bir yöntem uyguladığını bilmeniz gerekir.
Hangi tedavinin sizin için uygun olduğuna karar vermenize yardımcı olacak bir dizi faktör olsa da, uzman bir ortodontist veya diş hekimine gitmeden önce dikkate alınması gereken bazı önemli farklılıklar vardır.

ortodontik tedavi

Ortodontik tedavi için neden ortodontist görmeliyim?

Ortodontistler tamamen eğitimli ve diş hekimleridir. Genel diş hekimliği eğitimlerini tamamladıktan sonra ortodonti uzmanı olmak için eğitimlerine devam ederler.  Bu ek çalışma, dişlerin düzleştirilmesi ve yüz ve çene düzensizliklerinin teşhis ve düzeltilmesinde uzmanlaşmalarını sağlamıştır. En iyi yaptıkları şey budur. Aslında, her gün aunı detaviyi uygulamaktadırlar.

Doğru ortodonti uzmanını seçmek

Ortodonti uzmanından kontrol için randevu aldığınızda doğru bir doktor seçimi yapmak çok önemlidir.
Hangi hizmetleri sunduğunu görün. Ortodontistler bir zamanlar diş hekimleri iken, onlar artık ortodonti uzmanı olarak hizmet verirler. Diplomaları, eğitim aldığı sertifikaları ve daha önce çalıştığı kurumları kontrol edebilirsiniz.
Doktor hakkındaki daha önceki hastalar tarafından yazılmış hasta yorumlarını okuyabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ortodonti nedir

Ortodonti

Bursa Ortodonti